MARLEENART
MarleenArt bestellingen (canvas doeken en ingelijste werken) worden niet per post verzonden (ivm eventuele kans op beschadiging tijdens het verzendproces). Bestellingen kunnen in overleg worden afgehaald (Katwijk, Zuid-Holland). Levering na bankbetaling.

Mocht een aankoop onverhoopt niet voldoen aan de wensen dan is het mogelijk om deze, binnen 2 weken na levering, onbeschadigd (zelfde staat als bij aflevering) te retourneren (terugbrengen, niet verzenden). Na ontvangst van de retourgoederen wordt het bedrag van het artikel teruggestort op hetzelfde rekeningnummer als vanwaar de betaling plaatsvond.

CREASEA / CREAGIFTS / MARLINSIE
CreaSea en CreaGifts en Marlinsie bestellingen worden per post verzonden of kunnen in overleg worden afgehaald in Katwijk (Zuid-Holland). Verzending is op verzoek mogelijk met een track en trace-code tegen een geldende meerprijs. Verzending/levering na bankbetaling.

Artikelen worden zo zorgvuldig mogelijk verpakt.
CreaSea, CreaGifts en Marlinsie zijn niet aansprakelijk te stellen voor beschadigde of zoekgeraakte artikelen tijdens het verzendproces.

Retourneren is mogelijk binnen 2 weken na de verzenddatum, de verzendkosten zijn in dat geval voor rekening van de klant.
Na ontvangst van de retourgoederen (in goede staat), wordt het bedrag van het artikel (exclusief verzendkosten) teruggestort op hetzelfde rekeningnummer als vanwaar de betaling plaatsvond.